Home    |    Over ons

Al decennia lang de beste vloersystemen voor de veehouderij

Als familiebedrijf is Nooyen al decennia actief als veehouder. Mede op basis van onze eigen ervaringen in de praktijk ontwikkelen wij sinds 1978 vloersystemen voor de veehouderij. Deze systemen zijn gericht op het continu verbeteren van de resultaten van veehouders. Daarom mag u van ons altijd de meest innovatieve vloeroplossingen verwachten.

Lasfoto

Van veehouder naar roostervloer- producent

Nooyen timmert al decennialang met succes aan de weg. Zes broers, varkenshouders van oorsprong, produceerden in 1978 de eerste roostervloeren voor eigen gebruik. Al snel bleek hun product enorm gewild bij collega-ondernemers en besloten ze het pad naar de industriële wereld van de roosterproductie in te slaan. Inmiddels heeft Nooyen wereldwijd meerdere productiebedrijven waar stalen, gietijzeren, Super Coated en volkern kunststof roostervloersystemen worden geproduceerd. Daarnaast is ook de oorspronkelijke varkenshouderijtak blijven bestaan.

…en van wens naar eindresultaat!

Nooyen bekijkt de eigen producten door de ogen van de agrarische ondernemer en is daardoor in staat roosters te produceren die voldoen aan de wensen en eisen van u als veehouder. Afhankelijk van uw wensen kiest u bij Nooyen voor een super coated strekmetaal of woven wire kalvervloer, uitgevoerd in een zelfdragende of mat constructie.

Cattle flooring nooyen tender big foot 01d

Nooyen Cattle Flooring - gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit staat bij Nooyen hoog in het vaandel. Door de jarenlange ervaring op het gebied van roostervloer systemen is Nooyen in staat het productgamma kwalitatief steeds verder te verbeteren. Dit is een belangrijke voorwaarde om optimaal in te kunnen spelen op de wensen van de veehouder en de marktpositie verder te kunnen versterken. Naast kwaliteit hecht Nooyen uiteraard veel waarde aan een scherp prijsniveau. Dit wordt ondermeer gerealiseerd door het in grote mate standaardiseren van de producten en maatvoeringen. Daarnaast blijft uiteraard ook maatwerk een belangrijk speerpunt.

Nooyen Cattle Flooring stelt veehouders wereldwijd in staat de beste technische en economische resultaten te behalen, door innovatieve veehouderij oplossingen te ontwikkelen met de nadruk op hygiëne en dierenwelzijn.

Shutterstock 1483471379