Home    |    Solutions    |    Calf Flooring

Calf Flooring - voor pasgeboren kalveren

Kalveren zijn de toekomst van elk melkveebedrijf. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een perfecte start. Dat begint met de perfecte vloer die zorgt voor comfort, hygiëne en voldoende grip.

Calfflooring 1749222563
Superzoom Strekmetaal gecoat SMF

Super Coated frame voor maximale hygiëne en comfort

Voor kalverhutten is er het hoogwaardige Super Coated frame met een honingraatafmeting van ca. 18 x 36 mm wat zorgt voor een hoge mestdoorlaatbaarheid. Door de ronde profielvlakken heeft het rooster een hoge zelfreinigende werking en daardoor biedt dit rooster een droog en antislip oppervlak. Extra strooisel is niet nodig.

Het strekmetaal wordt op het frame gelast voordat de plastisol coating wordt aangebracht zodat er geen metaal wordt blootgesteld aan corrosie. De roosters zorgen voor maximale hygiene, zijn bijzonder goed schoon te maken en zorgen voor minimale beschadigingen aan knieën en uiers van de kalveren.

Super Coated frame voor een hoge arbeidsefficiëntie

Het Nooyen Super Coated kalverrooster is rond 10 mm, rondom tegen gelast en heeft een totale hoogte van 20 mm. na coating. Het kalverrooster voor jonge pasgeboren kalveren kan zelfdragend of niet zelfdragend (mat) zijn. Het schoonmaken van het rooster is zeer eenvoudig en vindt alleen plaats als de kalveren worden verplaatst wat de arbeidsefficiëntie ten goede komt.

Het rooster is tevens voorzien van een balk, wat een eenvoudige montage mogelijk maakt. Deze roosters hebben inmiddels zijn waarde bewezen in de moderne kalverhouderij. Voor alle kalverhokken bieden wij kant-en-klare roosters aan die bovendien klant specifiek kunnen worden gemaakt.

Cattle flooring nooyen tender big foot 01c kopiëren bew